Blog

Jovitex

COMMENTAREN VAN ONZE KLANTEN.

Rosita,

Gisteren een prachtig ensemble van Green Ice nog op de kop kunnen tikken aan een zalige prijs. Al succes gehad.

Durf kleur te gebruiken

Vooral dames met een volle figuur durven wel eens aarzelen om voor kleur te gaan. Ga ik niet te dik lijken in dat gele topje? Zwarte en donkere kleuren zijn dan het toevluchtsoord in de kleerkast. Nergens voor nodig! Wist je dat vooral je huidtype, de kleur van je haar en de kleur van je ogen de doorslag geeft om kleding mooi te laten flatteren?  Bij Libelle vonden we een handige test om te ontdekken welk kleurtype je bent. Durf combineren zodat je gelaat en je lichaam perfect tot uiting komt. Bij Jovitex zijn we gespecialiseerd in merken die geschikt zijn voor de grotere maatjes zodat je zonder complexen kunt shoppen in kleur.

Kies voor basics die je makkelijk kunt combineren

In de lente is het vaak een grote uitdaging om de juiste outfit te kiezen. Het weer durft nameliljk makkelijk wisselen, zelfs doorheen de dag. Kies daarom voor een aantal basics die je in laagjes kunt aandoen en makkelijk onderling te combineren zijn. Met een capsule garderobe van 30 basisstukken kan je bijvoorbeeld voor elk seizoen een aantal combinaties maken. Zo verlies je niet veel tijd bij het uitkiezen van je kleding en ben je voorbereid op alles.

Laat accessoires het werk doen

Accessoires kunnen een magisch effect hebben op je look. Haal een topje van de vorige lente uit de lade en combineer met een nieuwe ketting om je uitstraling nieuw leven in te blazen. Bij Jovitex gaan alle accessoires mee met de seizoenen zodat je op een eenvoudige manier nieuwe accenten kunt leggen.

 

Klaar om jezelf lente-proof te maken? Kom dan naar onze winkel in Evergem en onze persoonlijke stylist helpt je volledig op weg. Psssssst...enne....we hebben ook een speciale korting van 10% op je aankoop.Fluister gewoon in de kassierster haar oor dat je deze blog gezien hebt en wij doen de rest. Tot binnenkort!

 

 

korting korting bij aankoop vanaf 2 stuks