De Gelukswinkel

Jovitex
Jovitex

Laat je inspireren voor toffe mode-idee├źn in de Jovitex Gelukswinkel.

Shoppen bij Jovitex is een guilty pleasure waarbij je heerlijk de tijd neemt voor jezelf. Een persoonlijk stylist staat voor je klaar om de perfecte maat en de leukste combinaties uit te zoeken. Ben je een echte modefanaat en zoek je vooral zelf graag nieuwe kleding en accessoires uit? Onze winkel is vrij toegankelijk om in alle rust en zonder stress nieuwe trends en mooie kleding te ontdekken. Onze klanten noemen Jovitex niet voor niets 'De Gelukswinkel': met een goed gevoel shoppen zonder frustraties voor de grotere maatjes. 

John Van Assel

John Van Assel

Zaakvoerder. Stond ook aan de wieg van Jovitex en de collectie “Van Assel”. Naast het werk binnen de collectie is John verantwoordelijk voor het administratieve luik en de PR. Verzorgt de contacten met leveranciers in binnen en buitenland. Is verantwoordelijk voor de publiciteitscampagnes. Als professioneel fotograaf verdiept hij zich in de fashion. Zijn creatief werk is regelmatig te zien in de permanente fototentoonstelling aan de winkel. Hij verzorgt alle sociale media en de website.

Wij vinden steeds een oplossing!

Viviane Van Eetvelde

Viviane Van Eetvelde

Zaakvoerder. Stond aan de wieg van enerzijds Jovitex en anderzijds de collectie “Van Assel”. Viviane ontwerpt de collectie, en staat in voor de sales in de winkel. Staat ook in voor de dagelijkse leiding van het bedrijf. Is tevens aankoopster voor Jovitex.

Door haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander voor U de perfecte outfit te vinden!

Haar ervaring, productkennis is uw sleutel tot succes!

Patricia

Patricia

Patricia is reeds meer dan 20 jaar vaste medewerker. Als Jovitex een kind gekregen heeft in die periode is Patricia zeker de dochter!

Van geschoolde naaister, patroonmaaktster tot modellenmaakster en productie verantwoorlijke is ze geëvolueerd tot een stylist met een ruime kennis om voor U de perfecte outfit te vinden in de collectie's. Zij staat garant voor alle retouches en aanpassingen die gedaan worden in ons proffesioneel atelier.

Zij verwacht U met de glimlach!

korting korting bij aankoop vanaf 2 stuks